پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

قالیباف: مجلس به هر قیمتی به دنبال افزایش درآمد در بودجه نیست

محمد باقر قالیباف گفت: مجلس به هر قیمتی به دنبال افزایش درآمد در بودجه نیست و با رشد درآمدی که منجر به تورم شده و اشتغال را تحت تأثیر قرار دهد مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 6 اسفند) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی پیشنهاد حذف بند الحاقی (1) تبصره (7) لایحه بودجه اظهار داشت: در پاراگراف اول جز (4) بند (ب) تبصره (1) در حقیقت حقوق ورودی کالاهای اساسی و دارو اصلاح شد و به دولت اجازه داده شد برای کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی ارز ترجیحی اختصاص دهد.

 

وی افزود: بر اساس بند الحاقی (1) تبصره (7) لایحه بودجه ایهام دارد و باید مشخص شود که حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو بر اساس ارز ترجیحی محاسبه می‌شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس نظری مبنی بر اینکه حقوق ورودی کالاهای اساسی و دارو بر اساس سامانه ETS محاسبه شود، ندارد. بنابراین برای رفع ابهام موجود این بند را به کمیسیون ارجاع می‌دهیم تا اصلاح شده و شفاف شود.

 

قالیباف اظهار داشت: ما در مجلس در ساختار بودجه دو نکته را مدنظر داریم؛ حوزه گمرک کشور باید شفاف شود و هر فرد نتواند قانون را به سلیقه خود تفسیر کند یا اینکه دست دولت را باز بگذاریم که بر اساس خواسته خود نرخ‌ها را تعیین کند. باید شفافیت اعمال شود.

 

وی افزود: کالاهای اساسی مانند نهاده‌های دامی و کالاهایی که با زندگی و مصرف روزانه مردم سر و کار دارند و مواد اولیه مورد نیاز تولید نباید تحت عنوان افزایش درآمد گران شود؛ مجلس با این موضوع مخالف است.

 

رئیس مجلس گفت: تذکر من به آقای پورمحمدی نیز در این راستا بود که مجلس به هر قیمتی به دنبال افزایش درآمد در بودجه نیست و با رشد درآمدی که منجر به تورم شده و اشتغال را تحت تأثیر قرار دهد مخالف است و تمام تلاش خود را برای جلوگیری از این موضوع می‌کند.

 

قالیباف تصریح کرد: بند الحاقی (1) تبصره (7) لایحه بودجه را به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌دهیم و کمیسیون باید این موضوع را شفاف کند و در این فرآیند به کالاهای اساسی مردم، مواد اولیه تولید و دارو توجه ویژه‌ای داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار